Κατάστημα οπτικών Μαρούσι - Optikaprisma.gr


Το Κατάστημά μας


‘Απαιτείτε μόνο το καλύτερο για την όρασή σας, τότε εμπιστευτείτε την εκτέλεση της συνταγής σας σε ειδικούς’


Τα οπτικά ΠΡΙΣΜΑ ιδρύθηκαν το 1996 από τα αδέρφια Σωτήρη Σπυρόπουλο και Κατερίνα Σπυροπούλου. Στόχος μας να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή στο τρίπτυχο ποιότητα όρασης – μόδα – τιμή. Η επιστημονική κατάρτιση, η εμπιστοσύνη, η εξυπηρέτηση, η φιλικότητα, θα σας κάνουν απλά να "δείτε τον κόσμο μέσα από το δικό μας πρίσμα".


 Τεχνολογία & Επιστήμη

  • Τμήμα Οπτομετρίας στο οποίο παρέχετε έλεγχος της οπτικής οξύτητας, της διαθλαστικής κατάστασης, έλεγχος οφθαλμοκίνησης, διοφθαλμικότητας, προσαρμογής, χρωματικής αντίληψης και μια σειρά άλλων τέστ χρήσιμα για την αξιολόγηση των λειτουργικών και των οπτικών δεξιοτήτων του ασθενούς.
  • Τμήμα Εργαστηρίου με μηχανήματα ψηφιακής κοπής για ΑΜΕΣΗ εκτέλεση συνταγών στο χώρο μας.
  • Τμήμα Μετρήσεων με σύστημα Smart Centering για την αντικειμενική λήψη της διακορικής απόστασης και του ύψους εφαρμογής, με δυνατότητα φωτογράφησης για ηλεκτρονική αποτύπωση της συνταγής.
  • Τμήμα Επισκευών για κολλήσεις και βαφές όλων των σκελετών (τιτάνια, μεταλλικά, κοκκάλινα. κλπ.)

 

 

Πρίσμα CARD – ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας με την ΠΡΙΣΜΑ CARD και επωφεληθείτε των ειδικών προσφορών ΜΟΝΟ για τα μέλη μας. Ζητήστε να σας εκδώσουμε άμεσα την προσωπική σας κάρτα μέλους και κερδίστε ΕΤΗΣΙΑ έκπτωση στα προϊόντα μας.


ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ – ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Τα οπτικά ΠΡΙΣΜΑ στηρίζουν την ύπαρξή τους και το μέλλον τους στην εμπιστοσύνη και στην σύναψη διαπροσωπικών σχέσεων. Ρωτήστε μας για οτιδήποτε σας απασχολεί και εμείς θα βρούμε λύση! Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά.


ΝΟΜΙΜΟ ΟΠΤΙΚΟ κατάστημα μέλος της:

    • Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών & Οπτομετρών (Π.Ε.Ο.Ο)
    • Association Of British Dispensing Opticians (A.B.D.O)
    • General Optical Council UK (GOC)

Αφοί Σπυρόπουλοι & Σια ΟΕ

Οπτικά Πρίσμα

ΑΦΜ: 998570564

Γ.Ε.Μ.Η: 7436501000

Φόρτωση...